Ny utrustning till kallbadhuset

På shoppingen i Wrentham igår hittade jag den här väskan med matchande Crocs i min favvofärg – R O S A! Väskan ska jag ha som badväska när jag ska till Ribersborgs Kallbadhus. Jag har inte haft någon väska för ändamålet på ett tag och tagit handdukarna och schampot i handen – badkläder har man inte där. Ryggsäcken fick jag slänga – jag hittade en banan där som hade legat en månad eller så … Badväskan (i något slags plastmaterial) från Nice, inhandlad för 15 år sedan minst, fick gå i soporna – utsliten och illaluktande.

Den här fina saken är från Vera Bradley. Inget jag hört talas om innan, men verkar vara ett hyggligt stort märke här. Handdukarna jag har hemma matchar också – de är i samma färg som de stora blommorna. Det är viktigt att vara enhetlig, eller hur Lena? 😉

Badskorna jag har är urtråkiga. Akutinhandlade i Thailand för några år sedan. Men nu har jag ett par fina Crocs minsann! Badskor måste man ha på badhuset – frivilligt i och för sig, men ändå ett måste. Det är urläbbigt att gå barfota där med allt grus, hårstrån och annat äckligt. Hårstrån som inte sitter fast där de ska är bland det läbbigaste jag vet. Hårstrån och tandkräm i tvättstället. HUA!!

Det åskar som attan här nu och det har börjat skymma trots att klockan inte är fem än. Men det är inte långt till teatern. Jag går dit på drygt tio minuter. Går jag ut NU blir jag döblöt på en minut.

2 svar till “Ny utrustning till kallbadhuset

  1. Absolut! Enhetligt är superviktigt och det kan störa mig om jag ska resa och alla väskor är olika färger… Grrrr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s