Hallå, hallå!!

Nu undrar ni nog var jag har varit och jag kan säga som så att jag har INTE varit i Cape Cod. Det står så på programsidan, men jag avvek från det. Helt ofrivilligt.

På min bokning stod det att bussen skulle avgå från South Charles Street och att tiden var 09.30. Å om man require pick-up från annat ställe så skulle man ringa och boka det. Men valet att bli upphämtad på annat stället fanns redan på bokningssajten och där kryssade jag i Fairmont Copley Square Hotel. Så det slog mig aldrig att jag skulle ringa och säga det en gång till. Dessutom stod det på en annan bokning jag hade gjort väldigt utförligt hur man skulle bete sig när man väl skulle bestämma klockslag så jag tänkte att eftersom de inte skrivit något i stil med det på Cape Cod-meddelande så behövs väl inget extra samtal och det verkar lite överarbetat att 50 personer ska ringa Gray Line en gång till och säga att de ska bli upplockade på annat ställe.

Jag var på hotellet långt innan 09.30. Till och med omkring kvart i nio. Men då stod jag på framsidan av hotellet för det står på lappen ”in front off”. Men så frågade jag ”dörrmannen” och då sa han att jag skulle till entrén på ena kortsidan. OK, så jag stod där istället och väntade till 09.50 och sedan tyckte dörrmännen på den sidan att de skulle rycka in för det verkade lite konstigt att bussen inte kom. Så de följde med in till ”consiege” som ringde Gray Line som i sin tur informerade att bussen gått från hotellet KL NIO!!! Å att 09.30 är när de lämnar Boston.

Så jag travade iväg till Gray Lines kontor och tjafade med dem och fick en tur till Wrentham – shoppingparadiset istället. Med det går liksom inte jämföra Wrentham med Cape Cod även om det var åt samma håll!! Till Cape Cod kör de tisdagar, torsdagar och lördagar. Så jag får ta mig en tur dit vid ett annat tillfälle istället. Suck! Jag som hade sett fram emot det.

För övrigt ska Viator få ett mail från mig och där tänker jag berätta att de inte ens har numret på gatan rätt på den där lappen. 16 South Charles Street står det – men Gray Line ligger på nummer aderton. Klantskallar!

Viator är ett företag som samlar ihop olika utflykter och säljer dem vidare. Hädanefter ska jag boka direkt med leverantören istället. Mellanhänder är ett onödigt mäkk!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s