Ny dag!

I natt har jag sovit mellan kl 20 och 2 och sedan mellan 2 och 4-4.30 ungefär. Grått ute, men det är lite ljusare grått på vissa ställen. Vaknade mitt i natten av att någon tappade något ute i korridoren. Det lät som porslin – det är en klubb jag bor på och de hade tillställningar på kvällarna både i måndags och igår. Igår ombads vi t o m att åka hissen och inte gå i trapporna för att de hade gäster på första våningen.

Jag har biljett till Duck Tour kl 10, men jag tror att jag ska försöka komma med kl 9 istället. Duck Tour åkte jag på i San Francisco också för två år sedan. Det är en slags bussar som även går i vattnet som båt. Jag hoppas att jag kommer med den som var dekorerad som amerikanska flaggan. Jag har visst lite hang-ups på flaggor märker jag 😉

Duck Tour utgår från Prudential Center (och ett par ställen till) och när jag är tillbaka – turen tar ca 90 minuter – är tanken att jag ska åka upp i Prudential Tower och kolla utsikten. Det har varit rätt lönlöst hittills på grund av vädret, men idag är det faktiskt inritat sol på förmiddagen på en av väderkartorna jag kollar på. På fredag står det åskbyar på ett ställe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s