Tillfälligt vaken

Det regnar i natt så att det låter på fönsterbläcket. På programmet står det på tisdagen ”strövtåg i Boston”, men det är inte riktigt en lämplig aktivitet i det här regnet så det blir nog istället det som det står ”möjligen” om, CambridgeSide Galleria

Cambridge heter staden på andra sidan Charles River och dit åker man med tunnelbanan, the T som den kallas här. Vagnarna ser ut som spårvagnar, men de går under jorden. Köpte ett ”weekly card” för 15 dollar när jag anlände. Då åker man så mycket tunnelbana och buss man vill i stan under en vecka. Båt ingår också. Funderar på att ta båten till flygplatsen på lördag morgon för att testa det också.

I övrigt kan det bli ett besök på New England Aquarium också. Det fanns en sådan fundering redan igår, men det var lång kö utomhus och det var så räligt blåsigt och kallt att jag inte ville stå där och får paraplyet vänt ut och in. Å om orken finns efter det kan det även bli ett besök på Boston Museum of Fine Arts. Något mamma ringde till mig om innan jag åkte – hon tyckte att jag skulle gå dit och se på tavlor målade av Renoir.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s