Inte så enkelt som jag trodde

Igår talade jag med American Express om min bonusbiljett till Boston, dvs New York eftersom SAS inte flyger till Boston. Det var inte så enkelt som jag trodde att få ihop det. Jag borde ha vetat bättre med tanke på att jag ett par gånger åkt till London på bonusbiljetter – en gång via Amsterdam och en gång via Billund – å den sist nämnda resan var en fars när vi skulle flyga vidare till London.

Det blev fel på planet och vi blev satta på ett kärra tillbaka till Köpenhamn. Av den anledningen ropades det ut i högtalarna att de som handlat taxfree alkohol skulle gå tillbaka till shopen med det eftersom vi  nu skulle flyga inrikes! Jag misstänkte starkt att det var dolda kameran … men det var det inte. De som shoppat fick vackert lämna tillbaka spriten och när de kom till Köpenhamn kunde de inte handla heller för där blev vi inhysta i ett rum utan möjlighet att lämna det.

Men i alla fall – nu gäller det Boston. Det ser ut som om jag måste ändra avresan från lördagen den 2 juni till den 3:e och dessutom flyga Köpenhamn-Stockholm-New York (jag har tittat på Washington också!)-Boston. Å den enda dag det är möjligt att resa hem är den dag jag tänkt, dvs lördagen den 9 juni, för annars blir det för många dagar som går till semester och dyrt som attan är det att bo i Boston också. Hem blir det via Oslo istället för Stockholm.

Jag ska ringa AmEx på måndag igen och hoppas att tänkt resplan nu håller.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s